Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)

Add your review

2.500,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 706032-dykkerbutikken Category:

Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået) beskrivelse

Cressi Tecnica 7mm er et neoprens-dykkerdragt. Det er lavet af 7 mm neopren materiale for at give optimal komfort og åndbarhed, samt varmeisolering. Dragten har et vandtætneopren med blind syninger som leverer høj beskyttelsesgrad mod kulden, samt tilbyder en perfekt pasform. Den er udstyret med Aquastop cuffs omkring ærmer og ben, der sikrer, at der ikke er nogen lækage. Dragten har også ankletætning og opstrenget neoprenhætte. Yderligere styrkes dragten med vind- og vandafvisende teknologier.

Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået) ulemper

Cressi Tecnica 7mm-dykkerdragten har nogle ulemper. For det første er den ret tung. Den vejer op til 10 kg, hvilket kan være overvældende for mange dykkere, der ønsker at bevæge sig let under vandet. Desuden vil dragten ikke kunne holde dig varm i vand med lave temperaturer – Det anbefales især, at den ikke bruges i vand under 10 ° C. Derudover er denne dragt ikke vandtæt, så hvis man dykker mere end 6 meter, har man brug for en våddragt for at beskytte delicate dele af kroppen. Endelig kan der være åbninger og huller, som stadig skal syes som nævnt i flere anmeldelser.

Fordele Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)

Cressi Tecnica 7mm er et holdbart dykkerdragt med mange fordele. Dragten er lavet af en topkvalitets neopren, hvilket sikrer et godt isolerende dragt med en god bevægelsesfrihed. Den har et ergonomisk 3D mønster design, der passer perfekt til dykkerens krop og giver et stort udvalg af bevægelsesfrihed. Uanset om du dykker i koldt eller varmt vand, vil den høje elasticitet og det 4-vejs træk sikre, at du bevarer en behagelig temperatur. Dragten er også designet med anvendelsen af ergonomiske seletøjskabler, der øger det generelle komfortniveau samtidig med at de giver en balanceret og ensartet præstation og konsistens. Endelig er denne dragt forsynet med en dobbelt låst lynserlukning, som sikrer cirkulation af luft og giver en god pasform. Alt i alt er Cressi Tecnica 7mm et fremragende produkt, der overgår mange andre modeller på markedet.

Hvad folk siger i anmeldelser om Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)

-dykkerdragtFolk giver generelt meget positive anmeldelser af Cressi Tecnica 7mm dykkerdragt. Flere nævner, at dragten er meget behagelig at svømme i og har et godt pasform og stor fleksibilitet. De nævner også, at dragten er god til prisen og holdbar.

Hvor kan man købe Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)

-dykkerdragtCressi Tecnica 7MM dykkerdragt kan købes af Dykker-butikken i Danmark. Dragten er et premium-produkt designet til professionel brug på forskellige vandtemperaturer. Denne dragt udføres i en 7mm neoprenforing med blindsøm for at forsegle derefter bryst, skulder og lomme. Alle sømme er mekanisk limet og syet for at give større styrke, komfort og holdbarhed. Dragten har desuden gummizoner under armene og anklerne, der giver ekstra mobilitet samt en YKK-lynlås med klapdæksel på lynlåsen på bagsiden for øget komfort og varme.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.500,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)
Cressi Tecnica 7 Mm (Udgået)

2.500,00 kr.

Bypepe Butik
Logo