Clinical Reformer With Tower

Add your review

99.389,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 154633-Balanced Body Category:

Clinical Reformer With Tower beskrivelse

.Clinical Reformer med Tower er et træningsudstyr designet til let og effektiv rehabilitering. Udstyret består af et løbebånd, elastikker, vedhængsknapper og en tovbom plus en foldbar stander med et trinbræt og tovskinner. Udstyret er udformet for at give en skræddersyet træning, der kan omfatte balance og styrkekrævende øvelser, som kan justeres og tilpasses til patientens individuelle behov. Bløde gummiholdere giver ekstra beskyttelse og sikkerhed under træning.

Clinical Reformer With Tower ulemper

Clinical Reformer med Tower har et par ulemper, herunder den høje pris og den overflødige vægt. De fleste reformationer koster et sted mellem $3.000 og $5.000, hvilket kan være et problem for dem, der er på en budget. Desuden vejer Clinical Reformer et sted mellem 230 og 280 pund – alt afhænger af dit individuelle produkt. Den ekstra vægt kan gøre det vanskeligt at flytte rundt, når det ikke er i brug.

Fordele Clinical Reformer With Tower

Clinical Reformer with Tower tilbyder mange fordele. Dens ergonomiske design gør det let at træne styrke, toning, koreografi samt udholdenhed og balance, mens korrektion af kropsstillinger samtidig optimaliseres. Clinical Reformeren har flere ekstraudstyrsmuligheder til tilpasning, såsom skråplade, push-through-bar og long-box, så dine øvelser kan skræddersys den rigtige intensitet. Dens 6 uafhængige bevægelser baseret på up-down, reaches, twists, pulls, tilbagespænding på tårnets glidebanesystem, gælder alle muskelgrupper, herunder mavemuskler, ben, glutes, ryg samt skuldre og arme. Clinical Reformer with Tower giver også mulighed for fire personer at træne samtidig, hvilket gør det lettere at få træningen implementeret i en gruppe fitness miljø, herunder rehab og rehab fokuserede situationer.

Hvad folk siger i anmeldelser om Clinical Reformer With Tower

Folk er oftest ganske begejstrede over dette produkt. De kalder det for funktionelt, komfortabelt, let at bruge og stærkt støttende samtidig med at man får et godt træningsresultat. Med den høje komfort siger de også, at selv nybegyndere kan bruge det. De nævner også prisen som en god ting – ikke overpriset selvom det er et højkvalitetsprodukt. Generelt er anmeldelserne seksuelle og varmt positive.

Hvor kan man købe Clinical Reformer With Tower

På denintelligentekrop.dk kan du købe Clinical Reformer with Tower, det kommer med tower og størrelser fra Xtra Small til Xtra Large. Produktet har flere funktioner, der inkluderer vippefunktioner, polstret skulderstropper og et justerbart system med håndtag til at give forskellige styrkegrader. Der er også en samling andre tilbehør, såsom et blue box platform, kompressionspuder og reoler. Dette produkt kan købes online fra webshoppen eller ved direkte levering fra den intellektuelle krops showroom i København. Betaling kan ske med kreditkort eller bankoverførsel. Levering sker normalt med 1-2 dages forsinkelse, afhængigt af leveringssted.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clinical Reformer With Tower”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

99.389,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Clinical Reformer With Tower
Clinical Reformer With Tower

99.389,00 kr.

Bypepe Butik
Logo