Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)

2.019,00 kr.

Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv) beskrivelse

7Cando Multi-Grip Exerciser er det perfekte træningsredskab for alle. Det giver op til 27 forskellige øvelser, som kan øge styrke, fleksibilitet, rækkevidde og udholdenhed. Ergonomisk designet, med trykkontrol i håndtaget5 modeller: lyseblå, rød, blå, grå og gul. Kraftjusteringsskala fra 2 – 20 kg. Det er udstyret med en luftventil, så der er kontrol over øvelsernes kraft og udførelse, samt en brake-control, der hjælper med at opnå et ensartet øvelsesområde. Det kan let rengøres og har en kompakt størrelse.

Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv) ulemper

2Cando Multi Grip Exerciser er en handske, der anbefales af fysioterapeuter til øvelser af hånd- og fingeregulering. Selvom det er et nyttigt træningsredskab, har det nogle potentielle ulemper.Den ene ulempe ved brugen af denne handske er, at den kan være lidt ubehagelig at have på. For nogle personer kan handsken genere det næsten umuligt at løfte lette vægte, da designet gør det svært at bøje hånden rod uden at strække sig eller føles ikke komfortabel.Den anden ulempe ved dette produkt er, at det ikke passer alle størrelser af hænder. Handsken er designet til at passe alle, men hvis du har en mindre eller større end gennemsnittet, kan det være svært at få handsken til at trækkes tilpas til korrekt friktion.

Fordele Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)

93Cando Multi Grips Exerciser er et effektivt træningsredskab, der kan hjælpe med at styrke og træne alle kroppens muskler. Den har en række fordele, som gør det til et attraktivt valg for personer, der ønsker at øge deres muskulære magt, styrke og smidighed. Først og fremmest opnås resultater hurtigt med dette redskab, da det hjælper med at træne alle dele af kroppen. Det øger også holderne og styrke i ben og core, og giver fleksibilitet og balance. Det har også nem fastgørelse og nem anvendelse, og det giver let indstilling af modstandsniveau ved brug af den justerbare knap. Endelig reducerer det risikoen for skader ved at langsomme løft operatører under motion.

Hvad folk siger i anmeldelser om Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)

Mange anmeldere taler varmt om produktet og er imponerede over hvor stærk og stabil den føles og leverer effektive træningsøvelser. De især elsker det lette design, der gør det lettere at have det med på rejse. Anmeldelserne nævner også, at det har mange funktioner og øvelser tilpasset forskellige niveauer af fitness.

Hvor kan man købe Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)

For at købe dette produkt i Danmark skal man først besøge forhandlerens hjemmeside. Denne forhandler er https://www.denintelligentekrop.dk/. På forsiden af denne hjemmeside findes der en mulighed for at søge efter produkterne. Når der er søgt på CanDo Multi-Grip Exerciser 27-4 M, kan man se produktet og læse information om det. Herefter trykker man på Tilføj til kurv og Fortsæt. Og man bliver herefter guidet igennem betalingen, som består af at indtaste dine personlige oplysninger, kortoplysninger samt konto-informationer. Betalingen afsluttes, når man har gennemført alle processerne.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)
Cando Multi-Grip Exerciser (27,4 M – Sølv)

2.019,00 kr.

2.019,00 kr.

SKU: 429545-Cando Category:
By Pepe Butik
Logo