Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg

3.995,00 kr.

Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg beskrivelse

Bowflex SelectTech Handvægte 2.21 kg giver mulighed for otte afbalancerede vægttrin fra 2,3 kg til 21 kg. Handvægtene har en kompakt design, så de nemt kan opbevares – blot 20 cm lang, 16 cm bred og højde på 20 cm. De fugtresistente træk- og drejebeslag i rustfrit stål er designet til at modstå aggressive gym-plastmiljøer. Balancehjulet justerer nemt vægtene mellem de otte trin. Vægtene har også knapper i den øverste ende, så du hurtigt kan slå dem til og fra. Egnet til alle forskellige typer træningsrutiner.

Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg ulemper

/Fordelene ved Bowflex SelectTech-handvægtene er, at brugerne kan justere vægtene ved hjælp af rotationshåndtagene. Dette giver fleksibilitet, da det gør det muligt for brugerne at øge eller reducere den samlede vægt nemt, alt efter træningsbehov. Ulempen ved disse håndvægte er dog deres størrelse. De følger ikke en enkelt definition af håndvægte, og kan ikke lignes med konventionelle håndvægte og udstykninger. Dette gør det vanskeligere at bestemme hvor meget vægt de repræsenterer, da de skal justeres manuelt. Desuden er der ofte begrænsede valgmuligheder, når det kommer til vægte, der anvendes sammen med Bowflex-handvægte.

Fordele Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg

Bowflex Select Tech Handvaegte har mange fordele. Det kan justeres fra 2,3 kg til 21 kg ved blot at flytte en kontaktstang. Derudover er det nemt at opbevare og transportere, idet det kommer med en selvfølgelig integreret tragt. Produktet er meget holdbart og stabil og sikrer en sikker og præcisvægt. Den har også et højtydende skridsikker design, der gør det let at løfte og anvende. Desuden har det ergonomisk design, der omfatter ribbet håndtag for større komfort under øvelse. Endelig er det velegnet til begyndere og professionelle bodybuildere.

Hvad folk siger i anmeldelser om Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg

Flere kunder elsker Bowflex Select Tech Handvægte 2-21 kg – de siger, at disse er perfekte til at tone og styrke musklerne. De er lette at bruge og ændre vægtklasen på hurtigt. Mange bemærker også at de er af høj kvalitet, flotte i designet og har et robust stel.

Hvor kan man købe Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg

Bowflex Select Tech-handvægte 2-21 kg kan købes online fra www.denintelligenteKrop.dk. Her kan man vælge det antal vægte, man ønsker samt de ønskede vægtniveauer. Leveringen sker direkte til ens dør, og engagementet er gratis. De fleste produkter kan sendes hurtigt og på en sikker måde efter køb. En detaljeret betalingsplan er også tilgængelig, hvilket gør det muligt for kunder at betale så lidt som 1.000 kr. pr. måned.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg
Bowflex Select Tech Håndvægte 2-24 Kg

3.995,00 kr.

3.995,00 kr.

SKU: 774901-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo