Borneo/ Sipidan Mabul

Add your review

18.000,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 958967-dykkerbutikken Category:

Borneo/ Sipidan Mabul beskrivelse

-pakkeBorneo Sipadan

Borneo/ Sipidan Mabul ulemper

-pulau-kapalaiUlemperne ved dette produkt er, at det kun kan leveres inden for et begrænset geografisk område og det kan ikke modtages internationalt. Det betyder, at folk fra andre lande ikke vil have mulighed for at få de produkter, de ønsker sig, fra denne aktør. Desuden er produkterne meget dyre, hvilket reducerer den tilsigtede efterspørgsel. Endelig er prisen for forsendelse af produktet meget høj, hvilket ingen vil synes godt om.

Fordele Borneo/ Sipidan Mabul

-pakkerejseDenne pakkerejse til både Borneo og Sipidan-Mabul er den perfekte måde at komme tættere på Stillehavets uberørte undervandsliv. For dykkere kan det være et fantastisk eventyr, da du får lov til at udforske smukke koralrev, havskildpadder, utallige farverige tropiske fisk, skildpadder overalt, stor haj aktivitet og meget mere. Der vil være utallige oplevelser på disse to destinationer, som ingen anden pakkerejse har at tilbyde. Pakken fokuserer især på bådture, som giver adgang til uspolerede og uberørte dykkersteder inden for udvalgte områder såvel som de bedste dykkepladser. Vagte og guider er kyndige og dygtige instruktører, der gør deres bedste for at hjælpe rejsende med at få mest muligt ud af deres dykkeoplevelse. Ud over det, er det super overkommeligt med prisen når man regner alle ovenstående fordele ind.

Hvad folk siger i anmeldelser om Borneo/ Sipidan Mabul

-dykProduktet får meget positive anmeldelser. Kunderne bemærker især gode priser på produktet, høj kvalitet og god kundeservice. Flere bemærker, at webshoppen er brugervenlig og let at navigere. Generelt er det meste af produkterne stærkt anbefalet af de tidligere kunder.

Hvor kan man købe Borneo/ Sipidan Mabul

-diving-safariDer er ingen bedre dykdestination end Maratua og Mabul på Borneo. For at kunne nyde disse to steder, skal du besøge Dykker-butikken i Danmark. De tilbyder et Borneo Sipidan Mabul-dykbørnesafari, som er en 7-dages dykeventyr. Pakken inkluderer alt nødvendigt udstyr, luftbådstransport til dykningspladsen, tre overnatninger på et lokalt Bed

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Borneo/ Sipidan Mabul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18.000,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Borneo/ Sipidan Mabul
Borneo/ Sipidan Mabul

18.000,00 kr.

Bypepe Butik
Logo