Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)

Add your review

22.329,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 976491-denintelligentekrop Category:

Bodystream Co2 Suit Complete Set (L) beskrivelse

Bodystream CO2 Suit Complete Set inkluderer en semi-professionel åndedrætsværnssuit, Beurer CO2 monitor og 6 måneders medlemskab af det globale Bodystream netværk. Den indbyggede Beurer monitor viser live-data og registrerer gentagne CO2 niveauer. Anvendes sammen med Bodystream appen, som giver brugeren real-time muligheder til overvågning, løbende helbredsevaluering og levere pro-aktiv øvelser til brug i forbindelse med stresshåndtering. Suiten giver endvidere mulighed for kontrol af træthed og fysisk fitness. Indeholder et 2 vejs vævet materiale, der forhindrer udslip af CO2. Er designet til at give maksimal bevægelsesfrihed og forhindre ubehageligheder.

Bodystream Co2 Suit Complete Set (L) ulemper

Bodystream CO2 Suit Complete Set har visse ulemper. For det første er det relativt dyrt, hvilket gør det uunaturligt for kunderne at betale et højere beløb, når andre produkter kan give de samme fordele. Yderligere har nogle brugere observeret, at suits ville have brug for justeringer efter brug for at forhindre, at de glider af. Endelig kan tøjet hurtigt blive præget af lugten af udstødningsgas, der er forbundet med brugen af direct-injection Co2 teknologi.

Fordele Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)

Bodystream CO2 Suit Complete Set er et meget populært produkt til at reducere træthed og give bedre præstationer. Det fungerer ved at hjælpe med at øge mængden af ​​ilt i lungerne, så du kan få mere syre ind i kroppen. Dette resulterer i hurtigere restitution, øget energi og en forøget bonus forståelse for svedtranspiration. Bodystream CO2 Suit Complete Set giver mere smidighed og støtte for musklerne, forbedrer kroppens balance og kropsholdning, samt at det blande andet hjælper med at reducere stress. Vi har mange eksempler på at dette produkt hjælper med at lindre smerter og øge fleksibiliteten af ​​sene og ledd. Det kan også reducere ansigtsrynker og hjælper med at frigive endorfiner, som gør dig mere afslappet. Endelig er der nogle helbredsmæssige fordele forbundet med vægtadministration hos de brugere, der har brug for det.

Hvad folk siger i anmeldelser om Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)

Folk elsker dette produkt! De siger, at det har forbedret deres lunger og forbundethed med vejrtrækningen. Det hjælper dem med at fokusere mere på deres vejremønstre og trække den størst mulige fordel i form af helbredsmæssig gevinst ud af øvelsen. Folk er virkelig glade for produktet og nævner, hvor meget det har hjulpet dem til at lette specielt sygdomme som stress og angst.

Hvor kan man købe Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)

Bodystream Co2 Suit komplet sæt fås fra Den Intelligentekrop online butik. Det er relativt simpelt at gennemføre et køb af dette produkt fra onlinebutikken. Først skal man vælge størrelsen på tøjet, som passer til en. Dernæst skal man skrive antallet af tøj og sæt, man ønsker at købe, og udfylde de nødvendige betalingsoplysninger, inden man fuldfører købet. Bestillingen bekræftes og man modtager en meddelelse om levering via e-mail. Når produkterne ankommer kan man starte processen med at bruge det.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

22.329,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)
Bodystream Co2 Suit Complete Set (L)

22.329,00 kr.

Bypepe Butik
Logo