Bigblue Al1800Wp

Add your review

2.300,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 517288-dykkerbutikken Category:

Bigblue Al1800Wp beskrivelse

-x-18w-duel-video-lygteBigblue AL1800WP Duel Video Lygte er designet for brug på fridykker udstyr og holder lyset af en singel-lygte, men dækker op til det dobbelte område. Denne lygte har 18W LED-pærer, optimeret til videofotografering og er udstyret med et foto-farvefiltergitter og to selvudløsende batterier så du altid har tilstrækkelig strøm og har en lysstyrke på 9400 Lux. Det er designet med et justerbart armbåndstræ som gør montage nemt og kommer med et vægholderen for opbevaring. Lygten er vandtæt ned til 100 meter.

Bigblue Al1800Wp ulemper

Bigblue AL1800WP-2 er en lommelygte designet til professionel dykning, så den bør ikke anvendes til andre former for vandaktiviteter. Den har fokalpunktjustering, hvilket betyder, at der skal lægges ekstra tid og kræfter i justeringer, før det kan bruges optimalt. Lommelygten har også et relativt smalt synlighedsområde, hvilket begrænser mængden af lys, det eksponerer for undervandsbrug. Ulempen ved Bigblue AL1800WP-2 er, at det kun er velegnet til specialist dykning, da brugervenligheden ikke er så høj som andre produkter. Det har heller ingen hættebeskytter, hvilket yderligere gør det sværere at bruge.

Fordele Bigblue Al1800Wp

/Bigblue AL1800WP-2 er en kraftig stor dykkerpumpe, som er beregnet til luftning af tanks og køleskabe under overfladen. Denne pumpe har mange fordele over andre dykkerpumper. For det første er den udrustet med en stor 2,75 HP motor for maksimal effektivitet ved pumpning. Dens kraftige motorkonstruktion gør det muligt at arbejde på højere tryk, hvilket gør opgaverne lettere. Den er også designet med et integreret afløbssystem, som tillader enheden at suge mere luft end normalt for mere effektiv luftning. Desuden har pumpehuset en keramisk coating, der reducerer korrosionsniveauerne og sikrer, at det har en længere levetid under brug. Endelig har Bigblue AL1800WP-2 også den ekstra funktionalitet af en dobbelt udvinding, hvilket giver mulighed for hurtigere installation og vedligeholdelse.

Hvad folk siger i anmeldelser om Bigblue Al1800Wp

Kunderne har givet dette produkt fantastiske anmeldelser. De siger, at den er brugervenlig, har et stort dækningsområde, god vandfasthed og rost den hurtige levering. Nogle kunder er begejstrede for alle funktionerne og den kompakte størrelse.

Hvor kan man købe Bigblue Al1800Wp

Ved magien af online shopping har dykker-butikken.dk gjort det muligt at købe BigBlue AL1800WP-2 produktet nemt og hurtigt. Sådan gør du: Besøg hjemmesiden, vælg produktet på forsiden eller skriv det direkte i søgefeltet, indtast de relevante oplysninger, som du bliver bedt om, vælg den ønskede betaling- og leveringsmetode, gennemfør betalingen, og din ordre er afsluttet. En bekræftelsesemail vil blive sendt med de detaljer, som du har angivet under bestillingen. Produktet vil ankomme hurtigt og sikkert lige til dit hjem.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bigblue Al1800Wp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.300,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Bigblue Al1800Wp
Bigblue Al1800Wp

2.300,00 kr.

Bypepe Butik
Logo