Bigblue Tl 2600 P

Add your review

3.025,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 515744-dykkerbutikken Category:

Bigblue Tl 2600 P beskrivelse

-dykkerlampeBigBlue TL2600P er en professionelle dykkerlampe i aluminium design. Den har 3 super effektiv CREE XM-L2 LED lysdioder, hvilket giver 2.280 lumen trådløs dimningskapacitet. Strømstyrken er 6.000mAh og driftsspændingen er 3.7V. Lampen vejer 4,3 kg og måler 199 x 184 mm. Det er også vandtæt op til 200 meter og har en sidemonteret afbryderknap til strøminteraktion. Lampen leveres med kvalitetsopladere og to 86050-batteripakker til langvarig brug.

Bigblue Tl 2600 P ulemper

Bigblue TL2600P er et robust og pålideligt lys, der producerer et meget stærkt lysstråle. Det har et lavt batteriforbrug og har en lang brændetid på op til 6 timer. Det vejer kun 1,2 kg og er kompakt og støvsikret, så det kan bruges i alle tænkelige hav- og dykningstilstande. Ulempen er dog, at det måske ikke er den bedste mulighed for professionelle dykkere, der arbejder under ekstremme forhold. Dette skyldes, at skallen er lavet af aluminium, som ikke er den stærkeste beklædning. Det er derfor ikke egnet til brugere, der arbejder med høje niveauer af vandtryk eller temperaturer.

Fordele Bigblue Tl 2600 P

Bigblue TL2600P er et trygt og effektivt redskab til dykkerne. Det er designet med et robust, termisk beskyttet aluminiumshus, der er rustfrit stålstyret for at reducere korrosion samt forhindre skader på udstyret. Den har et justerbart lysstyrkeområde fra 0-100% for at hjælpe dykkere med at se i forskellige miljøer. Også det har lavt batteriforbrug, der tillader øget lysstyrke uden bekymringer for kortvarig driftstid. Dette produkt har også strukturfri opbevaring, der gør det let at bære omkring. Endvidere giver den intense lysstyrke og brede vifte af farver det bedste syn inden for det mørke miljø, hvilket vil tillade en mere effektiv og hurtig dykning.

Hvad folk siger i anmeldelser om Bigblue Tl 2600 P

-video-light.htmlProduktet har fået meget positive anmeldelser, med ejere, der bemærker, at det er både kraftigt og prisbilligt. Det fungerer problemfrit, og mange mener, at det er et godt køb.

Hvor kan man købe Bigblue Tl 2600 P

Bigblue TL2600P er tilgængelig på Dykker-Butikken i Danmark. Køberen kan gå ind på Dykker-Butikkens officielle hjemmeside og navigere igennem kataloget for at finde produktet og se yderligere detaljer. På produktsiden kan køberen vælge den ønskede farve og de ønskede tilbehør, der skal sammen med produktet. Således, når kunden har valgt produktet, kan den foretage betalingen. De understøttede betalingsmetoder inkluderer kreditkort, bankoverførsel, PayPal eller direkte afregning. Når betalingen er komplet, vil de sikkert blive præsenteret for leveringsmulighederne for at fakturere produktet og få det leveret.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bigblue Tl 2600 P”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3.025,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Bigblue Tl 2600 P
Bigblue Tl 2600 P

3.025,00 kr.

Bypepe Butik
Logo