Balimo Office Soft (Sort Sæde)

Add your review

4.899,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 346503-Balimo Category:

Balimo Office Soft (Sort Sæde) beskrivelse

Balimo Office Soft er designet som en stol med et støttende, dynamisk sæde, der giver god ergonomi og indbydende- æstetisk skønhed. Dens unikke konstruktion inkluderer et ryglæn, der er designet til let at vipse frem og tilbage, uafhængigt af sædet, et let kurveformet sæde, samt flere niveauer af ændringer, herunder lændejustering, synkroniseret stræk og vippearme og ekstra fodstøtte. Balimo Office Soft er bygget med det formål at give brugere stabilitet og komfort, samtidig med at den beskytter mod slid og anstrengelse. Herudover leveres den i et udvalg af designs og farver samt høj kvalitet stof, skind eller vinyl dækninger.

Balimo Office Soft (Sort Sæde) ulemper

Balimo Office Soft er en kontorstol, der har et ergonomisk design og masser af fleksibilitet. Desværre er den lette størrelse og det bløde polstring ofte ikke nok til at give den optimale støtte til tungere eller kraftigere personer. Det manglende støttepunkt gør det svært for dem at sidde udenfor i 20 timer pr. Uge. Den kan også være upraktisk til til arbejdssituationer, der kræver dynamiske positioner, forskellige højder eller store opbevaringsmuligheder. Derudover er prisen lidt højere end andre kontorstole.

Fordele Balimo Office Soft (Sort Sæde)

Balimo Office Soft er et innovativt kontorprodukt, der giver sekretærer og andet administrativt personale en bekvem og ergonomisk arbejdsplads. Designet af Balimo Office Soft kombinerer ergonomi og komfort, så de kan præstere optimalt i løbet af arbejdsdagen. Balimo Office Soft giver flere fordele på grund af sit afbalancerede design og innovative funktioner.En største fordel er det ergonomiske design, som hjælper med at forebygge ømme og trætte muskler og forhindre skader i forbindelse med overbelastning. Dens ergonomiske skulptur støtter den naturlige form af kroppen, mens specielt udvalgt polstring betyder komfortabel mindskning af muskelsmerte. Balancerede bevægelser inden for dit arbejdsområde er derfor nemmere at opnå.Balimo Office Soft kommer også med en vifte af funktioner designet til at øge effektiviteten og produktiviteten i det daglige arbejde ved computeren. Produktet har blandt andet fire låsbare frie hjul, som lettere gør det muligt at flytte stolen rundt efter behov. Uanset hvilken arbejdsstil du er vant til, tilpasser Balimo Office Soft sig efter dig og de opgaver, du har behov for.

Hvad folk siger i anmeldelser om Balimo Office Soft (Sort Sæde)

Kunder synes, at Balimo Office Soft er utrolig behagelig at sidde på. Materialet føles blødt og luftigt, mens designet gør det muligt, at ændre sig selv på små detaljer. De fleste kunder bemærker den professionelle, tiltalende udseende med sort stof og skinnende metallet. Både de professionelle og ikke-professionelle kontorpersoner siger, at stolen har et behageligt sæde og ryglæn og er bred nok til at give opbakning under arbejdet. Flere kunder rapporterer, at produktet er let at samle og er god værdi for pengene, der betales for det.

Hvor kan man købe Balimo Office Soft (Sort Sæde)

Balimo Office Soft er et ergonomisk kontorsæde fra mærket Den Intelligente Krop, der giver brugeren støtte og komfort i løbet af arbejdsdagen. Produktet sælges direkte på den officielle Balimo-hjemmeside, denintelligentekrop.dk. For at købe produktet skal brugere starte med at gå ind på denintelligentekrop.dk og navigere til produktsiden for Balimo Office Soft. Her vil brugerne blive præsenteret for detaljer om produktet, herunder produktbeskrivelser, kundeanmeldelser og et billede af produktet. For at købe produktet skal du trykke på Køb nu -knappen, der befinder sig på produktsiden for Balimo Office Baby. Derefter fører brugeren dig gennem købsprocessen, hvor de skal udfylde personlige oplysninger og vælge leveringsmetode før de kan placerer bestillingen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balimo Office Soft (Sort Sæde)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4.899,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Balimo Office Soft (Sort Sæde)
Balimo Office Soft (Sort Sæde)

4.899,00 kr.

Bypepe Butik
Logo