Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)

4.199,00 kr.

Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde) beskrivelse

Balimo Wood Stol er en moderne træstol med lette, organisk formede linjer. Den har strålende hakker, bløde skrå vinkler og en elegant, men robust profil. Sædet er fyldt med en blanding af komprimeret affaldspapir og polyurethanskum, som giver støtte til bredere personer. Stolben er lavet af bøgtræ, hvilket gør det stabilt og langtidsholdbart. Det kan matche ethvert miljø og passer godt ind i ethvert hjem eller kontor.

Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde) ulemper

En ulempe ved Balimo Wood Stol er, at mens træet ser æstetisk tiltalende ud, kan det med tiden få et dårligere udseende. Dette skyldes, at det ikke er særlig holdbart mod skader som ridser eller forvitring fra vejret. Desuden vil træets farve og struktur ændre sig over tid. Afhængig af kvaliteten af træet, vil det sandsynligvis optage støv og dampe, hvilket betyder, at hyppige rengøringssessioner vil være nødvendige.

Fordele Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)

Balimo Wood Stol er en praktisk og stilfuld stol med mange fordele. Stolen har et slankt og moderne udseende og er lavet af solidt træ, hvilket giver den robusthed og holdbarhed. Den fylder mindre end mange lignende stole og kan derfor let placeres i mindre rum. Det er også nemt at rengøre Balimo, takket være tekstureret træ og møbelstof, som er ekstremt resistent over for pletter og snavs. En anden fordel ved stolens materialer er, at det udsender et naturligt og behageligt miljø, trods dens smukke udseende. Balimo stolen tilbyder et komfortabelt sidde- og ryg-område, som kan tilpasses den person, der bruger det, for optimeret komfort.

Hvad folk siger i anmeldelser om Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)

F5Jeg elsker denne stol! Det solidt håndværk gør dette møbel perfekt, og brunt træ gør det føles hyggeligt. Æstetisk appellerende og praktisk brug. Meget tilfreds med købet.

Hvor kan man købe Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)

Balimo Wood stol fra denintelligentekrop.dk er den perfekte møblering til ethvert hjem. Produktet kan købes online fra webshoppen på denintelligentekrop.dk. For at købe produktet skal man først besøge webshoppen og vælge den variant af Balimo Wood stol, der ønskes. Herefter skal man lave en bestilling, vælge betalingsform og gennemføre betalingen, som bliver håndteret af deres betalingspartner. Bestillingen er gennemført, når varen er betalt og har modtaget bekræftelsesmail. Sendes til Danmark med GLS vil varerne ankomme senest 5-7 hverdage efter afsendelsen. Den intetligente krop tilbyder hurtig levering i alle dele af Europa.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)
Balimo Classic (Natur Træ – Sort Sæde)

4.199,00 kr.

4.199,00 kr.

SKU: 544964-Balimo Category:
By Pepe Butik
Logo