Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)

4.199,00 kr.

Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde) beskrivelse

Balimo-Wood-stol er fremstillet af naturlig fyrretræ og har et blankpoleringsbehandlet lakeret stel. Den er designet med ergonomisk teknologi, har længerevarende siddelast og støtte til ryggen. Stolen har en skråstillet ryg men uden armlænder, samt en højtrinsindstilling justeringsmekanisme. Den har greb i ryggen, der giver ekstra stabilitet.

Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde) ulemper

Ulemperne ved Balimo Wood Stol naturtræ omfatter, at den normalt har relativt kort holdbarhed og kan let tage skade på grund af ekstreme temperaturmutationer. Trækvaliteten kan også variere stærkt fra det krævede niveau og kræve yderligere behandling. Endelig er møblerne, der er lavet af træ, meget mere udsatte for blå mærker end metal stel, så der kræves ekstra pleje for, at stole ser godt ud.

Fordele Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)

Balimo Wood Stol er en smuk og funktionel stol, der passer ind i ethvert interiør. Produktets ramme er lavet af massivt kvalitetstræ, som har en holdbarhed over tid. Den elegante ramme er desuden designet til at være ergonomisk støttende og komfortabel. Sædet og ryglænet er polstret og betrukket med slidstærk stof, der kan let rengøres og er behagelig at sidde på. Endvidere har Balimo Wood Stol justerbar armlæn for ekstra komfort. Denne stol vejer desuden kun 11 kg., hvilket gør den nem at flytte. Alt i alt er Balimo Wood Stol et attraktivt valg, når det kommer til et praktisk og æstetisk design, der også er komfortabelt.

Hvad folk siger i anmeldelser om Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)

Mennesker elsker dette produkt! Det er komfortabelt, stilfuldt og har en god prispunkt. Det er let at sætte sammen og kvaliteten er ret høj. Farven på træet er meget smuk, og det er let at rengøre. Fantastisk produkt.

Hvor kan man købe Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)

Balimo Wood Stol er et dansk designet produkt, der nu er tilgængeligt i Danmark. Stolen er fremstillet af bøgetræ og har et meget elegant udseende. Dette produkt kan købes direkte fra producenten, DenIntelligenteKrop.dk. Du skal blot vælge den ønskede farve og størrelse fra deres hjemmeside og derefter slutte din ordre. Leveringstiden er normalt 1-3 dage, og du får produktet leveret til dit hjem. Du kan også vælge at hente det direkte på lageret, mod betaling af eventuelle gebyrer. Det er let at købe Balimo-stolen online og få det direkte leveret til din dør, så det ikke skal bæres hjem.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)
Balimo Classic (Natur Træ – Grønt Sæde)

4.199,00 kr.

4.199,00 kr.

SKU: 965168-Balimo Category:
By Pepe Butik
Logo