Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)

3.849,00 kr.

Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde) beskrivelse

Balimo stol i chrom er en luksuriøs og elegant stol med kromben af ​​massivt asketræ. Designet af Rasmus Schou Mathiesen er inspireret af naturlig form og fungerer bedst som et unikt møbelstykke til at give et hvilested til enhver stil. Med sin rene og klare silhuet leverer Balimo-stolen et sofistikeret og moderigtigt udtryk. Stolen har en letmonteringsfunktion og kommer i fire forskellige stoffarver og finishes, herunder krom.

Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde) ulemper

Balimo stolen i chrom har lave støtteflader. Det betyder at nøglepunkterne i kroppen, som må få støtte fra stolen, som ikke får den støtte, de kræver. I tilfælde af at man sidder på stolen i længere tid, vil det maksimalt resultere i følelsesmæssige og fysiske ubehag. På grund af de lave støtteflader kan man også finde det vanskeligt at komme ordentligt ind i stolen, da der ikke er nok støtte til at gøre det lettere. Det resulterer ofte i et overdrevet pres på ryggen, som kan forårsage smerter.

Fordele Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)

Balimo Stol i Chrom har mange fordele. Den er lavet af et slidstærkt og alsidigt materiale, der er designet til at give en komfortabel siddende oplevelse over tid. Den har et stilrent design, der passer til de fleste hjemmestil, samt niveaujusterbar højde og robuste lodrette kromben. Stolen er let at justere og har et stort udvalg af betrækker og farvemuligheder. Det seksuperede facon design giver ekstra støtte for brede skuldre og hofter mens du sidder. Dens bløde polstring støtter dig effektivt i lange perioder på kontoret.

Hvad folk siger i anmeldelser om Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)

Brugerne elsker Balimo-stolen i chrom. Der er mange der bemærker den høje kvalitetsmaterialer samt den behagelige siddekomfort. Flere melder også at den har et godt design, og at den ligner noget fra et dyrere mærke. Brugerne har samlet set haft en god oplevelse med produktet.

Hvor kan man købe Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)

.Balimo-stolen i chrom er let tilgængelig til køb i Danmark. Dette produkt kan købes fra Den Intelligente Krops webshop på linket i ovenstående. Brugere skal blot oprette en konto for at gennemføre et køb, og kan derefter vælge mellem betalingsmetoderne Apple Pay, Google Pay, PayPal og alle de større betalingskort. Varerne bliver levret direkte til kundens adresse, med muligheden for at se den præcise leveringstid og track ordren på webstedet. Kundeservice og teknisk support er også tilgængelig over e-mail og telefon.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)
Balimo Classic (Chrom – Blåt Sæde)

3.849,00 kr.

3.849,00 kr.

SKU: 859969-Balimo Category:
By Pepe Butik
Logo