Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)

Add your review

8.739,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 404995-Backapp Category:

Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold) beskrivelse

2541BackApp Smart Nordic Wool er en innovativ ny træningsmåtte der producerer dynamisk stabilitetstræning. Den består af aktiverbare blader, der skaber en träningsmåtte, der former sig efter kroppens bevægelser, skaber modstand og øger styrken. Det regulerbare design gør det muligt for brugeren at justere bredden efter behov. Fantastiske funktioner som vibrationsdæmpning, luftkanaler, intelligente dye-sublimation trykte mønstre, vægtaflastning gør denne træningsmåtte til en ideel træningsplatform til en række forskellige motionsaktiviteter. Den er fremstillet af bæredygtig uld og en base af anodiseret aluminium og belagt med slidstærkt gummi.

Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold) ulemper

BackApp Smart Nordic Wool med Hjul har en række ulemper. Den mest åbenlyse er dens høje omkostninger, som kan være vanskeligt at betale for mange mennesker. Det er også ret tungt til sin størrelse og dets ru overflade gør det ubehageligt at sidde på. Derudover er der begrensede muligheder for at justere hældningen på stolen, hvilket i sidste ende vil få dig til at kede dig. Desuden er dens design lidt ufleksibelt, hvilket betyder, at det muligvis ikke passer ind i alle slags miljøer.

Fordele Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)

BackApp Smart Nordic Wool med Hjul er et revolutionerende stykke udstyr, der kan gøre en stor forskel for både arbejdsplads og private dagligdagsaktiviteter. Dette produkt har en lang række af fordele. En af de mest markante er reduceret træthed og muskelsmerter. Med dette udstyr er det muligt at opnå en markant bedre kropsholdning idet man bliver tvunget til at sidde/gå/stå ordentligt. Ergonomi er vigtig i dagens arbejdsmiljø, hvilket BackApp Smart Nordic Wool med Hjul understøtter. Dens Justerbare WOOL-Polstring gør det let at stille ind på sædehøjden, så alle personer, uanset størrelse eller vægt, kan opnå en ordentlig kropsholdning. Hjulet bagpå gør det nemt at flytte rundt samt adgang at en bredere bevægelsesfrihed. Sammenlagt med dens lave vægt, gør dette produkt ideelt til bærbare og fleksible øvelser på kontoret eller i hjemmet.

Hvad folk siger i anmeldelser om Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)

Meget funktionelt møbel. Vores behov for sovesofa blev fyldt af Backapp-buret, der har vist sig at være robust og støjsvagt. Det er ideelt til vores teenagefeest og gør det muligt at flytte rundt i stuen uden at bekymre sig. Polstret er en fantastisk æstetik og den nordiske uld er ubeskrivelig blød.

Hvor kan man købe Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)

24Når du vil købe en BackApp Smart Nordic Wool stolepude m. Hjul, kan du gøre dette online på webshoppen Den Intelligente Krop ved at føje den til din indkøbsvogn. Derfra skal du blot følge de enkle trin for at fuldføre din bestilling. Først skal du vælge, hvilket land du vil sende produktet til; bagefter skal du vælge en betalingsmetode mellem et kreditkort eller bankoverførsel. Når din betaling har gennemført, vil ordren blive sendt til det sted, du har foretaget din bestilling fra. Levering kan tage op til 7 arbejdsdage alt efter dit valg af den billigste og sikreste metode. Produktet leveres normalt med en 90 dages pengene-tilbage-garanti og returns service, så du kan returnere produktet efter eget ønske.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8.739,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)
Backapp Smart Nordic Wool Med Hjul (Sølvgrå – Rød Bold)

8.739,00 kr.

Bypepe Butik
Logo