Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)

11.999,00 kr.

Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt) beskrivelse

300-konnektorAtomic T3 Regulator med DIN300 konnektor er et af de mest populære regulator sæt fra Atomic, dette er et høj ydelsesregulator, blid mod munden og let at bruge. Det har mange avancerede detaljer i sit design, som dual core teknologi, varmekonvertering teknologi og et patenter teknisk forfinet iltområde. Det undertrykkelse omtalte CEJN-manometer gør det sikkert og en tillidsfuld luftregulerer under dykning. Regulatoren har 1st og 2nd stage samt tilbehør og en 72 cm midlertidig pneumatisk luftledning, din 300 konnektor og overpresventil.

Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt) ulemper

-4-3Atomic T3 Regulatoren er en robust regulator. Dog kan den komme til at køre varmt, hvis den bruges meget over en længere periode. Det vil reducere dens levetid og de ydelser, det kan levere, og det kan også være en sikkerhedsrisiko. Desuden er den ganske dyre i forhold til nogle andre regulatorer på markedet.

Fordele Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)

-adaptorAtomic T3 Regulatoren er et stærkt og komplet kit, der omfatter alt hvad der er nødvendigt for en sikker og effektiv dykkeroplevelse. Derudover har regulator-kit en fleksibel regulering, der gør det muligt at justere flowet af luft baseret på den specifikke dykkerprofil og omgivelserne. Det bruger sit eget pneumatiske ventilsystem for at sikre en stabil og glidende strøm af luft under dykningen. Regulatoren, der medfølger, er økonomisk og miljøvenlig, da den har et langt rengøringsinterval sammenlignet med andre produkter på markedet. Kitet indeholder også et CFX-sæt, som kan justeres for optimal komfort og ydeevne. Endelig gør det inkluderede din-adaptor regulator-kit særlig let og overkommelig for alle slags dykkere.

Hvad folk siger i anmeldelser om Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)

300-set Kunder siger, at dette produkt er fantastisk og let at bruge. Mukke er komfortable og regulatoren leverer perfekt pres. Det tilbyder også et godt og let mod og manøvrering af pilenden. Effektiviteten er helt i top og niveauerne af nitrogen indædt er meget satisfacting.

Hvor kan man købe Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)

-hendesAtomic T3 Regulator med Din/Hendes er det mest populære udstyr hos Dykker-butikken.dk og du kan let købe produktet online. Når du har lagt varen i indkøbskurven og går til betalingen, skal du bare udfylde dine info og godkende betalingsprocessen. Du får bekræftelsesbeskeden med en ordrebekræftelse, og herefter er din ordre gennemført! Leveringsmetoden er normalt afhentning i butikken eller fragt via et ekspresfirma. Dette giver dig mulighed for at modtage din Atomic T3 Regulator med Din/Hendes med det samme eller når det passer dig bedst.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)
Atomic – T3 Regulator Med Din (Udsolgt)

11.999,00 kr.

11.999,00 kr.

SKU: 594363-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo