Atomic – M1 Regulator + Octopus

- 11%

7.599,00 kr.

Atomic – M1 Regulator + Octopus beskrivelse

Atomic M1 Regulator er et let og komplet regulatornesæt, der er godt egnet til øvedykkerniveau. Regulatoren består af Atomic M1-første stade, X1-mellemliggende stade og Octo . Første stadiet er et membranregulatorkammer, som forbedrer dykkerens overlevelsesmuligheder. Den obsidian koglesikring, der er monteret på første stadie, har et meget lavt trykfald , samt en mindre luftvolumen, hvilket forhindrer dykkeren i at tabe tryk under dykning. X1-og Octopushave en minimal tryktab og stor gas flowrate. Begge stadier giver henholdsvis også optimal flow og holdbarhed.

Atomic – M1 Regulator + Octopus ulemper

Atomic M1-regulatoren har vist sig at være relativt dyr sammenlignet med andre regulatorer på markedet samme pris. Den er også meget store sammenlignet med mange af de andre mindre, lettere regulatorer. Kombinationen af vægt og høj pris betyder, at det er et uventet ekstraudgift for nogle personer. Regulatorens kompleksitet på grund af dens forskellige programmerbare direktiver gør det også svært for nybegyndere at forstå alle aspekter af den. Det kan også let blive overvejet som overflødig for nybegyndere, der måske ikke behøver alle de avancerede funktioner.

Fordele Atomic – M1 Regulator + Octopus

Atomic M1 regulator er en af de mest effektive regulatorer på markedet. Regulatoren er lettere at montere, justere og vedligeholde end mange andre regulatortyper, som gør den velegnet til både begyndere og mere øvede dykkere. Dens vedvaredygtige konstruktion og nytænkende design giver brugeren sikkerhed og stor komfort under dykkene.Regulatoren har to individuelle regulerelementer, som er lette at justere i vandet og har et udskifteligt buerør. Den luftstyring som giver luften fra lufttanken til munstykket er optimal og meget præcis med mindre modstand og færre små vibrationer, som sikrer lang levetid for regulatoren. Regulatoren har rustfrit stål-indvendige deler, som er beskyttet mod saltvand med en PVD (Physical Vapour Deposition) coating.

Hvad folk siger i anmeldelser om Atomic – M1 Regulator + Octopus

Produktet har vist gode resultater med høj punktlighed, og af de mennesker, der har købt det, siger de, at det er et godt produkt til prisen. Det er godt designet, lættet og betjeningsvenligt. Derudover er den robust og solid, så den vil sandsynligvis holde i flere år.

Hvor kan man købe Atomic – M1 Regulator + Octopus

Atomic M1 regulator kan købes på Dykkerbutikkens online shop. For at købe produktet skal man først registrere en konto, så man kan logge ind og gennemføre købet. Når man har logget ind, kan man navigere til regulator-kategorien og vælge Atomic M1. Herefter følger man godkendelsesprocessen og betalingsmetoderne, og når betalingen er godkendt, får man melding om leveringstid og returret. Regulatoren sendes med post eller kurér, som kunden selv kan vælge.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atomic – M1 Regulator + Octopus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Atomic – M1 Regulator + Octopus
Atomic – M1 Regulator + Octopus

7.599,00 kr.

7.599,00 kr.

SKU: 709248-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo