Allegro Tower Of Power

56.539,00 kr.

Allegro Tower Of Power beskrivelse

-pakkeAllegro Tower of Power System Komplett Pakke inkluderer Allegro RheoPowerView Vægt-Løftstyresystem, overvågningsskærm, to Allegro 8-kanals sensorkontrollere, et sæt 7 m spænding og sensorer og en 10m datakabel. Systemet giver brugerne mulighed for at optimere produktionsprocesserne ved at minimere materiale- og energiomkostninger og øge effektiviteten. RheoPowerView styresystem er let og intuitivt at betjene og kompatibel med alle typer sensorer, der inkluderer vindtryksfølere, termoelementer, laktepressensorer, vibrationsensorer mv. Kontrolsystemet har en advanced analytics-motor, der giver brugere mulighed for at automatisere alle processer og fremskynde informationsdelingen.

Allegro Tower Of Power ulemper

-kvartet/Allegro Tower of Power System Kvartets store størrelse og betragtelige vægt (41 kg) kan gøre den svær at transportere og installere. Derudover kræver det, at man har brug for et 800 watt-strømforsyning, og dette er ikke altid praktisk. Det krævede kabelnettet kan også blive dyrt.

Fordele Allegro Tower Of Power

Allegro Tower of Power System er et innovativt og effektivt trænings- og rehabiliteringssystem, der hjælper dem med begrænset bevægelighed til at øge deres funktionelle mobilitet. Det anvender avanceret teknologi med funktioner som stemmestyrring, videoanalyse og sensorisk feedback, og understøtter både terapeutisk træning og interaktiv gaming. Systemet kan hjælpe med at opbygge styrke og øge kardiovaskulær udholdenhed, balance, fleksibilitet og hurtighed, effektivisere rehabiliteringsprogrammer og lette de fleste pre- og post-kirurgiske protokoller. Desuden har det brugbar tracking og statistik, som mobilitetsudfordrede brugere og deres trænere og terapeuter kan bruge til at forbedre målrettede træningsprogrammer.

Hvad folk siger i anmeldelser om Allegro Tower Of Power

Produktet modtager et overraskende godt anmeldelse, da kunderne siger, at det er en let-at-bruge og effektiv løsning. Det er et robust og solidt system og der er forskellige indstillinger og muligheder til rådighed for brugeren til at justere dem efter eget behov. Nogle kunder oplever også, at systemets stil får et smukt udseende til rummet.

Hvor kan man købe Allegro Tower Of Power

Allegro Tower of Power System Komplett er nemt at købe online fra hjemmesiden Denintelligentekrop.dk. Vælg produktet og følg instruktionerne for at lave din bestilling. Du bliver bedt om at give dine betalingsoplysninger, såsom kreditkortnummer og kreditkortudløbsdato, samt shipping- og faktureringsinformation. Når dette er gjort, vil din ordre blive behandlet og pakket og sendt til dig inden for et par dage. Der er endda gratis levering i Danmark, så du ikke skal bekymre dig om ekstra gebyrer.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allegro Tower Of Power”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Allegro Tower Of Power
Allegro Tower Of Power

56.539,00 kr.

56.539,00 kr.

SKU: 918980-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo