Allegro Reformer

38.419,00 kr.

Allegro Reformer beskrivelse

Allegro Reformer er en reformatorisk maskine med fleksibilitet og et mekanisk udvalg af øvelser. Den har et patenteret, lukket træskrog-system, der hviler i 4 punkter, sikkerhedskabler og fire højdemotorer, som giver rum til farveskift. Maskinen har tyngdekraftskontrol og 13 spændinger til både øvelse og niveauforskelle. Den intelligente krop tilbyder 2 modeller af Allegro-reformeren – Allegro 2, der vejer 428 kg og højden er 214 cm, mens Allegro 2 LX er lettere, vejer 392 kg og er 190 cm høj. Allegro Reformers skumvamlet polstring er designet til at give personen støtte, samtidig med at det bevarer dets fylde og trampoline egenskab. Dette oprettes ved en reversible polstring med en naturlig finish og et sikkerhedsnet på undersiden.

Allegro Reformer ulemper

-udstyr/Allegro Reformer udstyr er meget dyre, og derfor kan det være vanskeligt at få råd til at købe en fuld sæt af udstyret. Det kræver også at der er et stort åbent rum, som er nødvendig for at kunne benytte produkterne. Det er også lidt vanskeligt at opbygge udstyret, hvis man ikke har en masse erfaring inden for dette felt. Sættet kan vise sig at være endnu mere præcist, hvis det bliver kontrolleret jævnligt af en læge eller træningsinstruktør. Desuden leverer de fleste af de produkter, der er til rådighed på markedet, ikke nok håndholdere til at give dig fleksibilitet, når du forsøger at udføre nogle af de øvelser, som er mulige med Allegro Reformer udstyr.

Fordele Allegro Reformer

Allegro Reformer er en revolutionerende træningsmaskine designet af Reformer og Pilates-eksperter. Det hjælper brugerne med at opnå perfekte stabilitetsøvelser og samtidig få styrket musklerne. Alvorens brug sammensættes den let og hurtigt af flere moduler, så man har det maksimale udbytte af sine træninger.Mange kommercielle gymnasier og hjemmebrugere har værdsat Allegro Reformers høje ydelse, da den tilbyder en bred vifte af øvelser der øger fitness, styrke, fleksibilitet, balance, koordination og kondition. Det forbedrer bedre fysisk velvære, giver større bevægelsesfrihed og udholdenhed og øger lokaliseret styrke. Det er også perfekt til restitutionsøvelser på grund af de justerbare modulere, som kan justere træningens niveau fra nybegyndere til øvede uden risiko for skade. I tillegg til disse fordele tilbyder Allegro Reformer mulighed for at forbedre nerve mobility, led mobilitet og lungekapacitet under tryk.

Hvad folk siger i anmeldelser om Allegro Reformer

-traegerKundeanmeldelser hævder, at Allegro Reformer Traeger er en skånsom og effektiv måde at styrke musklerne på. Der er også udbredt ros af den unikke design og byggemasse af trækæder, som giver et godt greb, en god balance og en fantastisk strækkeoplevelse. Det er blevet nævnt, at det er nemt at bruge og at den brugervenlige platform gør træningen yderst behagelig.

Hvor kan man købe Allegro Reformer

-pilatesKøb af Allegro Reformer Pilates i Danmark er let. Kunden kan vælge mellem to standardpakker på webshoppen www.denintelligentekrop.dk. Den første pakke, EKSKLUSIV, inkluderer Allegro Reformer tilbehør med forskellige farver. Den anden pakke, BASIS, har det mest nødvendige tilbehør til Allegro Reformer. Pakkerne kan betales online og shoppen leverer produktet direkte hjem til kundens hjem eller kontor.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allegro Reformer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Allegro Reformer
Allegro Reformer

38.419,00 kr.

38.419,00 kr.

SKU: 618528-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo