Allegro 2, Reformer System Carbon

69.369,00 kr.

Allegro 2, Reformer System Carbon beskrivelse

Allegro 2 er en komplet reformer system fra DenIntelligenteKrop.dk. Dette bærbare reformer system er lavet af anodiseret aluminium og kulstof, hvilket gør det letvægts, stærkt og kompakt. Reformeren kommer med læderhåndtag, trykfjedre (med 15 kilos modstand), en 6 meter-lagen og 36 præinstallerede øvelser, så dit træningsprogram kan designes dynamisk. Allegro 2 kommer også med støjreducerende gummiputer for øget fornemmelse af maksimal komfort, når du træner.

Allegro 2, Reformer System Carbon ulemper

-10736Allegro 2 Reformers System Carbon har et par mulige ulemper. For det første kommer det med en høj pris. Da Allegro 2 Reformers System Carbon er en større og mere avanceret form for reformer, vil det være kostbart at købe og installere. Derudover er der de årlige vedligeholdelsesudgifter, der skal tages i betragtning. Endelig er der den plads, som Allegro 2 Reformers System Carbon skal have. Denne type reformer er større og kræver mere plads end almindelige reformer, hvilket gør det nødvendigt at afsætte et større område, så man kan få det fulde udbytte af det.

Fordele Allegro 2, Reformer System Carbon

-editionAllegro 2 Reformer System Carbon Edition er en støtte til at opnå et mere holdbart fysisk ved at styrke og konditionere kroppen med kontrollerede, langsomme og naturlige bevægelser. Det innovative integrationssystem og springfree teknologi giver afrundede bevægelser og fleksibilitet. Udformningen og konstruktionen sikrer effektiv, sikker og øvelsesfri træning samtidig med at det udfordrer forskellige muskelgrupper. Softgrip systemet gør Allegroen hurtig og nem at re-positionere samtidig med at det forhindrer hudirritation. Sættet har en carbon fiber dekor, som ser moderne ud. Produktet produceres i Danmark og er testet for sikkerhed.

Hvad folk siger i anmeldelser om Allegro 2, Reformer System Carbon

-blackKunder elsker produktet, der er ekstremt komfortabelt at bruge. Der er flere brugere, der bemærker, at det forbedrer deres virkelighedstræning og balance. Bevægelserne er glatte og flyder uden konsultation. Der er også mange, der rapporterer mindre smerter og øget balancestyrke efter brug.

Hvor kan man købe Allegro 2, Reformer System Carbon

-edition-4Den Intelligente Krop i Danmark forhandler Allegro 2 Reformer System Carbon Edition. Køb af produktet kan foretages direkte gennem deres hjemmeside eller via telefon ved at ringe til deres kundeservice på 4587556500. Når man har placeret ordren, vil produktet blive sendt via en afhentningstjeneste og leveres inden for et par dage på den angivne adresse. Køberen skal betaling med et acceptable kredit- eller debitkort eller ved udskrift og overførsel af en check til deres betalingskonto. Produktet skal returneres eller udveksles inden 14 dage efter levering, og bør være i sin originale emballage og uden skader.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allegro 2, Reformer System Carbon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Allegro 2, Reformer System Carbon
Allegro 2, Reformer System Carbon

69.369,00 kr.

69.369,00 kr.

SKU: 809669-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo