Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar

49.489,00 kr.

Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar beskrivelse

Allegro 2 Reformer m/Carbon Footbar er en træningsmaskine, der har to elementer: reformer, der giver mulighed for dynamisk træning, og footbar som kan justeres i 15 forskellige positioner. Maksimal belastning er op til 190 kg, og træningen føles næsten vektløs, hvilket gør det sikkert at træne alle træningsmål. Maskinen udstyres også med justerbare bungee bands og 5-point pulley bagstøtte, der giver ekstra balance og stabilitet. Allegro 2 Reformer m/Carbon Footbar giver træningsmuligheder på uendelige måder og er ideel til konditionstræning, muskelmassestyrcelse og fleksibilitetsudvidelse

Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar ulemper

Allegro 2 Reformer med Carbon Footbar er et produkt designet til at øge fleksibilitet og styrke i kropstræning på et hvilket som helst fitnessniveau. Det har et intuitivt design og kan justeres til ethvert fitnessniveau og kræfter. Desværre er det meget dyrt og ikke-overførbart, hvilket gør det til en dyr bekostning for dem, der har brug for et længerevarende løsning. Det er heller ikke transportabelt, da det vejer 50 kg. Det er derfor

Fordele Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar

Allegro 2 Reformer er designet til at give en øjenåbning træning, der vil kompromisløst opfylde destilstande for alle sine brugere. Det er let og praktisk og er blevet bygget med et højt niveau af iøjnefaldende kvalitetsmaterialer. Den Carbon Footbar gir brugerne stabilitet og støddæmpning, og vil holde sig stærk og stabil under nogen form for fysisk træning. Desuden vil denne reformator tillade brugerne at bruge disse store og træningsivrige muskelgrupper som skulder, ryg og bryst, mens du sidder stille, såvel som at opbygge styrke i alle led ved at udføre en bred vifte af øvelser, herunder squatting, stående balance øvelser, bevægelserne i kørestol og meget mere. Endelig tilføjet refleksionsstoffet foran forhinder at stop fordi det vil absorbere stød og vibrationer, der forbundet med træning.

Hvad folk siger i anmeldelser om Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar

Dette produkt er meget let at samle og bruges. Brugere har sagt, at det har gjort store forbedringer for deres fysiske virksomhed. De rapporterer om stærkere kernemuskulatur, øget balance og fleksibilitet og en god samlet træningsoplevelse. Mange har også været glade for bevægelserne, der er lette og præcise. Brugervenlighed har også været positivt angivet, med hurtig justering af tøjler og støddempere.

Hvor kan man købe Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar

/For at købe Allegro2 reformer m. Carbon Footbar produkt i Danmark, skal du først gå til denintelligentekrop.dk. På hjemmesiden skal du finde det produkt, du ønsker, ved hjælp af navigationen. Når du har fundet produktet, skal du trykke på Læg i kurv, for at starte din bestillingsproces. Du vil derefter blive leadet igennem de trin, der kræves for at fuldføre din ordre, herunder oplysninger om levering og betaling. For at fuldføre bestillingen skal du foretage et sikkert kreditkortbetalingsvalg, og teksten Jeg accepterer handelsbetingelserne skal afkrydses Som sidste trin bliver du bedt om at bekræfte din ordre. Når det er gjort, har du fuldført din bestilling af Allegro2 reformer m. Carbon Footbar.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar
Allegro 2 Reformer M Carbon Footbar

49.489,00 kr.

49.489,00 kr.

SKU: 903832-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo