Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)

3.224,00 kr.

Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M) beskrivelse

Airtrack Nordic Standard er en slidstærk træningsmat, som er perfekt til hjemmet, skolen eller sportsforeninger. Det lave vægt gør det let at transportere. BMC air track har en tykkelse på 10-15 cm, for optimal dæmpning af stød under fald og hop. Dets sider og bagside er lavet af et V-skåret portrættørklæde og et robust skumpanel. Den samlede længde er 8 m og bredden er 3 m, som har plads til leg og udfoldelse. Kvaliteten er GS-godkendt (TUV).

Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M) ulemper

Der er nogle ulemper ved dette produkt. Først og fremmest koster det relativt meget. Dels skyldes det produktets høje kvalitet, men andre mindre dyre modeller kan ofte give et lignende funktionsniveau. Desuden er det ikke særlig nemt at transportere. Det måler 3 meter i længden, så det vil tage op ad et betydeligt antal kubikmeter, hvis man skal medbringe det til træning eller et stævne. Endelig, da det produceres af skumgummi, har det en kort levetid og falder hurtigt sammen – hvis det bruges intensivt.

Fordele Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)

AirTrack fra det Intelligent Krop er et støtsikkert træningstilbehør, der er specielt designet til at levere disciplin og produktivitet. Det er meget slidstærkt og giver en god tumbling oplevelse. En af de største fordele ved AirTrack er, at det muliggør en sikker og udfordrende træning. Det har et blødt og støtsikkert materiale og har også et ekstra lag af shock-absorption. Det betyder, at det er ideelt til at dæmpe ujævnheder samt undgå skader, der kan være almindelige med andre træningsgenstande. Endvidere kan AirTrack romme 5-10 meter af træningen, hvilket betyder, at brugerne har rent frit udvalg af aktiviteter, de kan vælge i deres session. Det er også meget sikkert for børn, da det dampes alle kontaktpunkter, mildt at berøre støtte uden diskomfort.

Hvad folk siger i anmeldelser om Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)

Fantastisk måde at træne balancen og meget nem at sætte op. Det er lidt støjende, men er vel bedre at trænes på end en almindelig gymnastikbold.

Hvor kan man købe Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)

For at købe det intelligente AirTrack Nordic Standard produkt skal man starte med at gå ind på DenIntelligentKrop.dks hjemmeside. Derefter skal man vælge den ønskede type, som i dette tilfælde er Standard. Dette vil føre man til produktets side. Her kan man læse mere om produktet og de forskellige muligheder for brug, der er. Desuden vil man kunne se produktets pris samt få en idé om det materiale produktet er lavet af. Når man har bestemt sig for at købe produktet, skal man tilføje det til indkøbskurven og godkende bestillingen. Efterfølgende kan man enten betale via bankoverførsel eller med kredit-/betalingskort. Når dette er gjort, vil man modtage produktet i løbet af et par dage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)
Airtrack Nordic Standard (Mint – 5 M)

3.224,00 kr.

3.224,00 kr.

SKU: 858063-Flipz Category:
By Pepe Butik
Logo