Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)

2.845,00 kr.

Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm) beskrivelse

Airex Diana matte er en støtteiskermadras med høj densitet. Det består af et skumlag, der har en stor elasticitet. Dette skums overflade gør det muligt at tillade celle ventilation og luftstrøm såvel som et godt isoleringsniveau. Den kommer i målene 200 x 125 x 1.5 cm og densiteten er på 55 kg/m3. Foruden den skridsikre overflade er det også brede temperatur og ph tolerant. Den Airex Diana madras giver dig vægtfordeling og støtte uden irritation over tid. Det er ideelt at bruge til både professionelle øvelser såvel som rehabilitering.

Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm) ulemper

Der er få ulemper ved dette produkt. Det er ikke designet til at rumme udstyr og har ingen særlige indikatorer, der kan måle forbedring i stabilitetsfærdigheder. Det har ingen luftlommer, hvilket betyder, at man skal holde fast for at opretholde stabilitet. Desuden er det usammenfoldeligt, hvilket gør det besværligt at bære rundt på det. Farvevalget er også begrænset, så der er ikke mange muligheder for personlig customization.

Fordele Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)

Airex Diana Matte er designet til at give maksimal støtte uden at give ekstra vægt eller fylde. Aktivitetsmåtten har et meget kompakt format, der gør det lettere at bære og transportere. Den er lavet af skum, som er den bedste mulighed for støddæmpning, så du kan nyde god balance og afbalancering af din træning. Den tynde, støttende skumtekstur giver en behagelig overflade, der er sikker og ikke-glat. Desuden er måtten også resistent overfor problemer som svamp og bakterier, så den er nem at rengøre og holde fri for sundhedsrisici og skadelige kemikalier.

Hvad folk siger i anmeldelser om Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)

Flotte produkt, god kvalitet og stødabsorberende madras. Let at transportere, fylder ikke meget. God pris for et kvalitetsprodukt. Levering af produktet var hurtigt.

Hvor kan man købe Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)

For at købe Airex Diana Matten fra denintelligentekrop.dk skal du gå til deres webside og navigere til produktets side. Når du er der, skal du vælge din farve og str, så det passer med dine behov. Derefter skal du trykke Tilføj til kurv knappen i bunden af siden. Du kan her justere mængden eller se et sammendrag af alle de produkter du har tilføjet til din kurv. Når du har gjort det, skal du klikke Fortsæt til betaling knappen og du vil blive guidet igennem de sidste trin for at fuldende din købsproces.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)
Airex Diana Måtte (Lys Grøn – 200 X 125 X 1,5 Cm)

2.845,00 kr.

2.845,00 kr.

SKU: 828026-Airex Category:
By Pepe Butik
Logo