2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt

Add your review

4.940,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 756459-dykkerbutikken Category:

2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt beskrivelse

7L 300 Bar twin tank set til scuba dykning. Tankerne er lavet af seneste generation aluminium for øget holdbarhed og robusthed, med DIN/yoke regulatorventiler. 150 bar trykluft fra tre liters kompressortank, med gauges til opmåling af resttrykket. Udstyret med både korskoblinger og hurtigkoblinger.

2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt ulemper

7L 300 Bar Twin Tank Set No Boot er et vigtigt produkt til dykkere. Det giver dykkeren mulighed for dybere og længerevarende dyk, og tillader dem at opbevare flere luftfordelinger. Imidlertid har dette produkt nogle ulemper. For det første er komponenterne forbundet med 7L 300 Bar Twin Tank Set No Boot ofte meget dyre. Disse omfatter flasker, regulator, slanger og andet udstyr, der bruges til at læse målinger af lufttryk, temperatur og dybde. For det andet kan manglende undersøgelse føre til alvorlige sikkerhedsmæssige problemer, når man bruger tanken. Hvis tanken er utæt, kan det resultere i en øjeblikkelig fare for dykkeren.Endelig kan tanken være vanskelig eller tidskrævende at håndtere mellem dykkene. Derudover er dette produkt meget tungt, hvilket kan være ubehageligt at transportere på land.

Fordele 2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt

Dette 7 liter, 300 bar twin tank set fra Dykker-Butikken er et fantastisk produkt til dykkere med krævende krav. Det har flere funktioner som gør det meget praktisk og sikkert at bruge. Dette dyksæror har en professionel cylindnerventil og justerbar cylinderregulator med opdateringsvalg og er blevet designet med et stærkt stålbur, der giver større stabilitet i vandet. Det indeholder også adskillige sikkerhedsfunktioner, herunder dobbelt shut down systemer, overvågningsfunktioner til trykmåling og en stor forsynet lomme til at holde dine personlige ejendele sejlture. Desuden indeholder det en forstørret lomme til at holde godt fast i eventuelle andre ekstraudstyr. Tanken har en høj bbc omrystningssikkerhedsgrader, der garanterer et sikkert trykniveau under hele dykningen.

Hvad folk siger i anmeldelser om 2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt

/Stort flertal af kunderne er meget tilfredse med produktet, de har givet det fem stjerner, og de siger især, at det er et stærkt og robust produkt, der virker godt sammen, og selvom det måske ikke er billigt, så synes mange, at det er det værd.

Hvor kan man købe 2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt

For at købe et 7L 300 Bar Twin Tank Set fra Dykker-butikken i Danmark, skal man først gå ind på deres hjemmeside og finde produktet. Når man har fundet produktet kan man tilføje det til din kurv og derefter udfylde den nødvendige information og dermed placere ordren. Sidstnævnte omfatter tid og sted for levering, betalingsmetode osv. Når processen er færdig, bekræftes ordren, og kunden vil modtage en bekræftelses email om placeringen af ordren og en separat email vedrørende levering.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4.940,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt
2 X 7L 300 Bar Dobbeltflaskesæt

4.940,00 kr.

Bypepe Butik
Logo