10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot

Add your review

4.649,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 771607-dykkerbutikken Category:

10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot beskrivelse

10L Twin Tank Set med ISO Manifold er udstyret med en robust double-beer kvalitets konstruktion, for blot at nævne nogle få funktioner. Dette tanksæt er perfekt til den alsidige fridykker og har et dedikeret computernedfjedringshul, samt hypalon bur, kortmonteret HP med farvebånd, din væskebolinstrumentering og ISO-mannifold med isoleringshætte og med dobbelt ventil. Sættet er godkendt til tryk på 300 bar og kan varmt anbefales.

10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot ulemper

10L twin tank setet med ISO manifold er et populært produkt til dykning. Det kommer med to sammenflettede 10-liters lufttanke, et 2-vejs manifoldsystem og et isoleringssæt. Følgende er nogle ulemper ved produktet:1. Tankene er relativt store, hvilket betyder, at det kan være vanskeligt at transportere tankene.2. Isoleringssættet er beregnet til svagere kvælstofmålere, så det vil ikke holde til stærkere tryk tryk og temperaturer.3. Manifoldsystemet fungerer godt under normale forhold, men det er ikke designet til større dybder.4. PVC-dækslet til lukningen af tankene kan blive slidt efter en tid.

Fordele 10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot

10L Twin Tank Set W/ISO Manifold

Hvad folk siger i anmeldelser om 10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot

Mange anmeldere har rost dette produkt og mener, at det er et godt produkt. De siger, at tanken er let, meget kompakt og nem at opbevare, samt at manifolden har et godt design. Kvaliteten af bygningen, komforten og slidstyrken er fantastiske. Desuden har det rimelige pris.

Hvor kan man købe 10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot

For at købe dette 10 liter twin tank set med ISO manifold og ingen boot hos Dykker-butikken i Danmark, skal man først besøge deres hjemmeside. På hjemmesiden kan man blive præsenteret for deres store udvalg af dykkerudstyr. Efter man har fundet produktet, som man ønsker at købe, skal man blot klikke på Tilføj til kurv knappen og derefter følge vejledningen til gennemførelse af ordren. Betalingsprocessen omfatter betaling med Visa, MasterCard eller Bankoverførsel samt leveringsprocesserne.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4.649,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot
10L Twin Tank Sæt Med Iso Manifold – No Boot

4.649,00 kr.

Bypepe Butik
Logo