10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot

8.199,00 kr.

10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot beskrivelse

10L 300 bar Twin Tank Set med No Boot er et sæt dobbelt lufttanker, designet til at give en dykker mere lufttilførsel og større fleksibilitet på deres dyk. Det kommer med 2 x 10 liter tryklufttanker i 300 bar, der begge er udstyret med en vandafvisende YKK-lynlåslukning og stik i begge poster. Toppen har også en sikkerhedsstik/opbevaringsspænde og stålbånd til montage. Tankene er også til rådighed som ikke-boot udstyr, da man kun har brug for én for at opfylde garageegenskaberne.

10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot ulemper

Med et 10l 300 bar Twin Tank Set uden boot kan dykkeren udnytte de mange fordele ved et to-tank system. Dog har det også sine ulemper. Ekspozitionerne er ofte større end med singletanksystemer, hvilket kan gøre det ubehageligt at transportere og bære hele den store tanksamling rundt. Det samme gør sig også gældende vedopsætning. Systemet kræver også mere ekspertise og tid at sætte op end et enkeltank-system. Desuden skal dykkeren huske at efterse alle O-ringe ofte, da disse er det vigtigste komponent når det kommer til godtagersikkerhed og luftforsyning.

Fordele 10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot

.htmlDet 10L 300 bar Twin Tank Set giver nogle af de bedste fordele, som en dykker kan drage nytte af. Pakken indeholder to store 10 liter lufttanks og en O-ring og dumpersæt til at fylde dem op med. De større tanks er perfekte til længere dykkere, da det giver dem større fleksibilitet og grundlæggende tryghed at have ekstra luftreserver. Tankens størrelser er velegnede til både teknisk og modern dykning. Desuden har tankene et godt tryk, hvilket giver brugeren masser af tid dybt under overfladen. O-ringen og dumpersættet tillader nemme vedligeholdelser og opgraderinger, og sikrer, at tankene altid er i stand til at fungere optimalt.

Hvad folk siger i anmeldelser om 10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot

Flest anmeldere synes, at det 10L 300 Bar Twin Tank Set uden sko er et flot og veludført produkt. Det kvalitetsmæssige samt funktionaliteten er blevet rost af mange. Folk mener, at det ekstra all-in-one styringssystem er en betydelig fordel. Også, der er god vægtfordeling og god luftflåde hvilket giver mere frihed i brugen.

Hvor kan man købe 10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot

På Dykker butikken.dk kan du købe et 10 liter 300 bar twin tank set, ingen støvler inkluderet, til et konkurrencedygtigt pris. Alt du skal gøre for at købe dit settet er at følge en enkel trin-for-trin proces. Du vil først blive bedt om at vælge antallet af twin tanks, som du ønsker at købe, og herefter vil du blive bedt om at vælge en af de forskellige betalingsmuligheder. Når du har gjort dette, skal du blot bekræfte din bestilling og trykke på Bekræft og Betal knappen for at sende den igennem – så er du alt i gang.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot
10L 300 Bar Twin Tank Set – No Boot

8.199,00 kr.

8.199,00 kr.

SKU: 129146-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo